در لحظه ثبت شرکت ضوابط زیاد مازاد یدكی نیستی دارد و باید با جزییات این آیین نامه ها آشنا باشید درعوض جهت همین حفظه در این بخش در مورد چند بعد طبیعت از این آیین نامه ها مكالمه می کنیم کلیه شرکتهای ایرانی مذکور در قانون تجارت ( سهامی ، ضمانتی ، مختلط ، تعاونی ) که در تاریخ اجرای این قانون چی و مطابق مقررات بزك شهرآرایی تجارت راجع به ثبت و تطبیق تشکیلات خود با قانون مزبور و اخیرالذكر عمل نکردهاند باید تا آخر شهریورماه 1310 تشکیلات خود را با مقررات قانون معامله تبادل تطبیق نموده و مطابق قانون مذكور تقاضای ثبت کنند برتر مقیاس به تقاضای مدعی العموم بدایت محلی که ثبت باید در آن هنگام به عمل آید ، محکمه مدیران آنها را به یکصد الی هزارتومان جزای نقدی محکوم خواهد کرد.در ادامه در مطلب کسب و کار در مورد آشنایی با قوانین ثبت شرکت بیشتر خواهیم گفت.
در صورت تقاضای ادعا العموم حکم انحلال شرکت متخلف نیز صادر خواهد شد.در صورتی که مدت فوق برای تطبیق تشکیلات با قانون تجارت و تقاضای ثبت کافی ابا رییس محکمه ابتدایی محل به تقاضای شرکت تا سه ماه مهلت ضمان خواهد داد. در دوام در مقاله ها سخنان ثبت شرکت در هیئت نهج وجد مونث و ذكر های قوانینی بی پایه به ثبت شرکت اغلب گفتار خواهیم کرد.
ماده 3 ـ از تاریخ اجرای این قانون هر شرکت خارجی برای این که بتواند به وسیله شعبه یا نماینده به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی در ایران عمل نماید باید در مملکت اصلی خود ، شرکت قانونی شناخته شده و در اداره ثبت مدرك ها گواهی نامه ها تهران به ثبت رسیده باشد.
ماده 4 ـ هر شرکت خارجی که در تاریخ اجرای این قانون در ایران بهوسیله شعبه یا نماینده ثبت شرکت مشغول به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی است باید در ظرف چهار ماه از تاریخ سابق الذكر و اخیرالذكر تقاضای ثبت نماید. درصورتی که این مدت برای تهیه و تسلیم اوراق لازمه به اداره ثبت کافی هرگز رییس محکمه ابتدایی تهران به تقاضای نماینده شرکت تا شش ماه مهلت اضافی خواهد داد.
ماده 5 ـ اشخاصی که به عنوان نمایندگی یا مدیریت شعبه شرکتهای خارجی در ایران اقدام به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی کرده و قبل از انقضای هنگام مقرر تقاضای ثبت نکنند به تقاضای مدعی العموم بدایت و به حکم محکمه ابتدایی تهران محکوم به جزای نقدی از 50 تومان تا هزار تومان خواهند شد و به علاوه محکمه برای هر روز دفع الوقت پس از سوق سینه ها و ورود حکم، متخلف را به تادیه پنج الی پنجاه تومان محکوم خواهد کرد و هرگاه حکم فوق قطعی شده و تا سه ماه پس از تاریخ ابلاغ آن تخلف ادامه یابد دولت از عملیات نماینده یا مراد شعبه شرکت متخلف جلوگیری خواهد نمود.
ماده 6 ـ در بعد كون شرکتهای خارجی که شرایط عملیات آنها بهموجب امتیازنامه صحیح و منظمی معین است و صحت تفوق آوانس نمره پروانه را در موت گاه قانونی تقاضای ثبت ، نیكبختی امورخارجه تصدیق نماید معقد محتوا قسمت واپسین و آغازین ماده فوق مجری نخواهد شد ولی جزای نقدی برای هر روز دفع الوقت بعد از ارسال پستان ها و ادخال حکم از ثبات روزی ده الی یکصد تومان است.
ماده 7 ـ تغییرات راجع به نمایندگان شرکت و یا مدیران شعب آن باید به اداره ثبت اسناد کتبا اطلاع داده شود و تا وقتی که این اطلاع داده نشده عملیاتی که نماینده و یا بالادست سابق به نام شرکت انجام داده عملیات شرکت محسوب است مگر این که شرکت اطلاع اشخاصی را که به اتكا این ماده ادعایحقی میکنند از استحاله نماینده یا و مادون و رئیس خود بهثبوت رساند.
ماده 8 ـ شرکتهای بیمه اعم از ایرانی و خارجی تابع نظامنامه هایی خواهند بود که از طرف وزارت عدلیه تنظیم میشود. قبول تقاضای ثبت شرکتهای فوق و شرایط راجعه به ادامه عملیات آنها منوط به رعایت مقررات نظامنامه های مزبوره خواهد بود.