اصلی ترین روش های دیجیتال مارکتینگ را می توان مواردی چون بازاریابی رسانه های اجتماعی (تولید محتوا در شبکه های اجتماعی، تبلیغات در شبکه های اجتماعی، درگیری با مخاطب در شبکه های اجتماعی و…)، بازاریابی موتورهای جست و جو (سئو، تبلیغات گوگلی، حضور در نتایج جست و جوی اپ استورهایی نظیر Google Play، حضور در نتایج جست و جوی وب سایت هایی نظیر Youtube، Instagram، آپارات و…)، ایمیل مارکتینگ و… اشاره کرد. رسانه ها، بهینه سازی وب سایت و یا بطور کلی دیجیتال مارکتینگ عواملی هستند که در راستای نشان داده شدن و برجسته تر شدن شما در دنیای بسیار پر رقابت امروزی کسب و کارها نقش ویژه ای را بر عهده دارند.
رسانههای بسیار متنوعی در دنیای وب فارسی وجود دارند. این که در کدام رسانه؟ با چه تعداد مخاطب؟ در چه سایز بنر؟ با چه میزان بودجه؟ با چه نوع تبلیغ؟ (بنری یا کلیکی یا ترکیبی) و به طور خلاصه، با چه برنامهای میخواهیم با استفاده از تبلیغات آنلاین، به اهداف بازاریابیمان برسیم؛ سوالاتیست که پاسخش را در آویژه خواهید یافت. در مقاله امروز با موضوع دنیایی مملو شده از روش های بازاریابی نو! به بحث خواهیم پرداخت.
و اما ایمیل مارکتینگ که یعنی “هزینهی پایین، بازگشت سرمایهی بالا”؛ این تمام آن چیزیست که در مورد اهمیت ایمیل مارکتینگ میتوانیم به آن اشاره کنیم. آویژه با طراحی استراتژی، طراحی گرافیکی زیبا و جذاب، مخاطبشناسی و آنالیز کمپین، به شما در این زمینه کمک خواهد کرد. مفاهیمی که ذکر شد در مجموع می توانند بخشی از عبارت دیجیتال مارکتینگ را برای شما معنا کند.
اما بگذارید یک مفهوم مهم در این دنیای پر پیچ و خم و التبه پر از هیجان را نیز به شما معرفی کنیم. نام بازاریابی رسانههای (شبکههای) اجتماعی یا Social Media Marketing، با معنای کنونی خود، از زمانی بر سر زبانها افتاد که فیس بوک، رفته رفته وارد زندگی میلیونها انسان در سراسر دنیا شد و به بخشی از زندگی آنان تبدیل گشت. در کشور خودمان هم فعالیت در شبکههای اجتماعی چند سالیست که رونق بسیار زیادی گرفته، به نحوی که به نظر میرسد مردم در این رسانهها صادق تر و رکتر از دنیای واقعی رفتار میکنند.
این ابزار مارکتینگ، فرصتیست برای کارآفرینان، استارت آپها، مدیران بازاریابی، مدیران برند و همهی کسانی که به نوعی در توسعه کسب و کارشان نقش دارند. بازاریابی رسانههای اجتماعی که اصلیترین وظیفه آن، ایجاد نوعی همبستگی و صمیمیت بین مشتریانِ یک برند و خود برند میباشد، هماکنون یکی از ضروریترین ابزارها برای همه انواع کسب و کارها و به خصوص استارت آپهای اینترنتی میباشد.
در این جا بد نیست نگاهی هم به ویژگی های کسب و کارهایی قوی و شناخته شده داشته باشیم. ایدهٔ طراحی و راهاندازی یکی از بزرگترین سایتهای فروش در ایران، وقتی خلق شد که برادران محمدی بعد از پرسوجو و تحقیق فراوان در مورد دوربین دیجیتالی موردنظرشان آن را خریدند، اما خیلی زود و بعد از گرفتن چند عکس و مقایسهٔ آنها با آنچه در دفترچهٔ راهنما بهعنوان نمونه قرار دادهشده بود، متوجه شدند که اشتباهی رخداده و این دوربین همان چیزی نیست که مدنظر آنها بوده است.
دیجی کالا اکنون بعد از نزدیک به ۱۰ سال درآمدی نزدیک به یک میلیارد و دویست میلیون تومان در روز دارد. وبسایتی که روزی فقط ۷ نفر کارمند داشت اکنون در حدود ۲۰۰۰ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم حقوق خود را از آن دریافت میکنند. راهاندازی چنین سایتی بدون شک از بهترین و پردرآمدترین روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت است. مقالات آموزشی از این دست را بیشتر دنبال کنید تا با عوامل موفقیت دیگر کسب و کارها نیز آشنا شوید.
الگوریتم های گوگل شامل معادلات پیچیده و متفاوتی هستند که به شکل ریاضی بوده و محتویات و اطلاعات توسط آنها طبقه بندی می شوند. کسانی که دارای وب سایت هستند و فعالیت روزمرهشان را از طریق همان وب سایت انجام می دهند، علاقهمندند تا زمانی که کاربر در جستجوی اطلاعات خاصی می باشد، از طراحی سایت او استفاده کرده و برای کاربر اطلاعاتی که در سایت وی وجود دارد، نشان داده شود که این عمل موجب شدت گرفتن رقابت بین دارندگان وب سایت شده است تا سایت آنها در نتیجه جستجوی موتورهای گوگل در رنکینگ بالاتری قرار گرفته شود.
چیزی که کاملا مشخص است این است که برای تمام مدیران و ادمین های وب سایت مهم است که در نتایج جستجوی گوگل، سایت آنها در رتبه نخست یا حداقل در صفحه اول قرار بگیرد، چراکه قرار گرفتن در رتبه بالا بر روی بازدید کاربران از سایت اثر کاملا مستیم و بدون انکاری دارد؛ این یعنی تعداد کاربران بازدید کننده از سایت و ترافیک سایت خیلی بالا می رود و طبیعتا موضوعی بسیار خوش حال کننده برای دارندگان سایت می باشد. حتما سعی کنید توجه کافی نسبت به آموزش سئو داشته باشید تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.
فردی که قصد دارد محصول یا خدمات خود را در چهارچوب یا بازاری ارائه دهد باید بدانید که چه بازار یا سازمانی برای ارائه خدمات مارکتینگ مفیدتر و پر تاثیرتر می باشد تا بتواند به نیاز و خواسته های افراد مخاطبان پاسخ مناسبی بدهد. در کنار این موضوع باید فردی که قصد دارد کالا یا خدمات خود را ارائه دهد، بتواند به راحتی در بازار نفوذ نماید.
دنیایی که در آن به سر می بریم دنیایی است پر از بازاریابی و تجارت… هر شرکت و گروهی می خواهد محصولات یا خدمات خود را به هر طریقی شده به مردم ارائه کند. اما اگر شما بخواهید به این دنیای پر از رقابت وارد شوید باید چه نکاتی را مدنظر داشته باشید؟ پست گذاشتن در اینستاگرام و تلگرام را همه بلدند! شما به عنوان یک حرفهای بایستی برای شبکههای اجتماعی خود «استراتژی» داشته باشید. فرق است بین تولید محتوای جذاب و تولید محتوای راهگشا برای شبکههای اجتماعی. بدون محتوا هیچ چیز در دنیای بازاریابی اثربخش نیست و اگر هم باشد، اثربخشی آن با کمترین بازدهی ممکن است. لازم است تا ایمیلتان، بلاگتان، شبکههای اجتماعی، صفحات وبسایتتان و… محتوای کارگشا و جذابی داشته باشند.
مواردی که ذکر شد در کنار کمپین های تبلیغاتی و سئو از جملعه خدماتی هستند که هر آژانس بازاریابی دیجیتال می تواند ارائه دهد. بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) یکی از روش های جدید بازاریابی می باشد که چند سالی ست رونق فراوانی یافته است. در هر کجا که حرف از بازاریابی باشد، دست کم یکی دوبار از مفاهیمی چون بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکه های اجتماعی، سئو و… صحبت می شود. طبیعی ست! چراکه دنیای دیجیتال (به خصوص دنیای آنلاین) اطراف ما بسیار شلوغ شده و روز به روز در حال گسترده شدن جمعیت آن است. بی جهت نیست که امروزه دنیای کسب و کارهای آنلاین بسیار پیشرفته تر از گذشته شده است و رشد بسیار خوبی پیدا نموده است.
در چنین شرایطی هر بازاریاب به این فکر می کند که چطور می تواند پیام خود را در معرض توجه مخاطبان پرجمعیت خود در دنیای دیجیتال باشد. از این رو بازاریابی دیجیتال به یکی از مهمترین مسائل روز هر کسب و کاری تبدیل شده است و می توان گفت که امروزه دیجیتال مارکتینگ، دنیای جدید بازاریابی است. با گسترش روز افزون اطلاعات و فناوری تاثیر فوق العاده بر روی فناوری کسب و کار اعمال شده است و کسب و کار امروزی با کسب در مقابل کار سنتی پیشرفت بسزایی کرده است با جرات می توان گفت که کسب کار امروزی پیشرو با فناوری روز دنیا باید همگام باشد تا یتواند مشتری بیشتری را مجذوب خود کند و اشکالات فناوری های سنتی را برطرف سازد.
در شرکت هایی که تازه شروع کار کرده اند مشکل شلوغی کار وجود خواهد داشت.زمانی که سنگین کارهای مدیر بالا می رود، فرصت فکر کردن برای در آمد از او گرفته می شود. یکی از اشتباهات بعضی از مدیرهای شرکتهای جدید این می باشد که سعی دارند همه کارهای کوچک را به تنهایی انجام دهند تا هزینهها را کاهش دهند. اما بعضی کارها به بیرون از شرکت ارجاع داده شود تا مدیر فرصت پیشرفت سازمانی خود را داشته باشد.
در قرن ۲۱ که به آن قرن ارتباطات میگویند، رسانههای بسیار بیشتر و با مخاطبانی هدفمندتر خلق شدند که یکی از فراگیرترین آنها در یک دهه اخیر قطعا اینترنت میباشد. صدها میلیون کاربر در شبکههای اجتماعی فعالیت میکنند و وب سایت های پربازدیدی هم هستند که روزانه میلیونها مخاطب دارند.
منابع: http://e-avijeh.ir